Petak, 26. travnja 2024.
Home Aktualno Pomozite učenicima iz Drnja i Gole da pobijede na natječaju Astratalent

Pomozite učenicima iz Drnja i Gole da pobijede na natječaju Astratalent

0
Pomozite učenicima iz Drnja i Gole da pobijede na natječaju Astratalent
Veronika Lovković, 8.b
Od danas možete glasati za radove učenika Osnovne škole Fran Koncelak iz Drnja i Osnovne škole iz Gole koji sudjeluju na međunarodnom likovnom natječaju www.astratalent.eu.

Tema natječaja je likovnim radom pokazati svoju fantaziju budućnosti satelitske komunikacije, a nagradni fond natječaja bit će podijeljen za ukupno devet radova u dvije kategorije. Stručni žiri izabrat će i ocijeniti pet najboljih radova, dok će preostala četiri rada biti izabrana javnim glasanjem temeljem najvećeg broja glasova dobivenih na internetskoj stranici natječaja.

Radove učenika iz Drnja – Eme Krnjak, Laure Baronić, Davida Dražilovića, Viktorije Ferenčak, Kristine Horvat, Ivane Dukarić, Domagoja Golubića i Dore Špoljar i učenika iz Gole – Veronike Lovković, Veronike Varge, Lare Kumer i Patrika Sambola potražite u galeriji weba Astra talent, a prije glasanja možete ih pogledati i u našoj galeriji. Javno glasanje završit će 30. studenog u ponoć.

Vrijedno je spomenuti kako su ove dvije škole jedine iz naše županije koje sudjeluju na ovom međunarodnom likovnom natječaju, uz učenike iz Bugarske, Češke, Mađarske, Poljske, Slovačke, Slovenije, Srbije i Rumunjske.

zatvori