Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 uvjerljivi u Garešnici, dječaci A neporaženi i nakon deset proljetnih kola

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 u 22. kolu Treće hrvatske rukometne lige Sjever uvjerljivo su svladali na gostovanju drugu ekipu Garešnice rezultatom 23:34.

Momčad Branka Krajačića u prvom poluvremenu slamala je otpor domaćina, dok da je u drugom u potpunosti slomila. Rezultat nakon trideset minuta bio je 12:16, a na kraju su Koprivničanci slavili s uvjerljivih devet golova razlike. Nakon 22. kola Koprivnica je petoplasirana momčad prvenstva s 29 osvojenih bodova.

Aktivna je ovog vikenda bila i škola rukometa koprivničkog trećeligaša. Dječaci A, pod vodstvom trenera Antonija Pranjića, upisali su po pobjedu i neriješen rezultat. Slavili su protiv vršnjaka Čazme rezultatom 12:21, dok su protiv Bjelovara odigrali 22:22. U deset utakmica ovog proljeća mladi rukometaši Koprivnice Hangar 18 imaju fenomenalan učinak od devet pobjeda i jedan neriješen rezultat. Koprivničanci su trenutno trećeplasirana momčad prvenstva.

Svoje utakmice igrali su i kadeti. Pod vodstvom trenera Branka Krajačića u 10. krugu Prve lige, u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović, odigrali su neriješeno 18:18 s vršnjacima Trsata, dok su protiv riječkog Zameta izgubili rezultatom 15:22.

zatvori