Četvrtak, 10. listopada 2024.

Četiri osobe ozlijeđene u trostrukom sudaru

Trostruki sudar dogodio se jučer oko 15 sati u Ulici Mitrovica u Virju, doznajemo iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke. U nesreći su sudjelovala tri osobna automobila, a sve se dogodilo zbog nedovoljnog razmaka pri vožnji u slijedu.

Vozač rođen 1974. godine upravljao je osobnim automobilom Audi A4 koprivničkih registracijskih oznaka za koji je bila priključena laka prikolica. Kretao se u pravcu centra Virja te je zbog nedovoljne udaljenosti između vozila došlo do kontakta prednjeg djela njegovog automobila i zadnjeg dijela Opel Astre koprivničkih registracijskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljala vozačica rođena 1987. godine.

Od siline udarca njezin je automobil odbačen naprijed čime je došlo do kontakta s Fiat Bravom koprivničkih registracijskih oznaka koji je vozio mladić rođen 1992. godine, u čijem je autu bio putnik rođen 1988. godine.

Troje vozača i putnik lakše su ozlijeđeni. Vozačica Opel Astre i vozač Fiat Brava nisu bili pod utjecajem alkohola dok je kod vozača koji je prouzročio nesreću očitana koncentracija alkohola od 0,13 promila, za što se smatra da također nije bio pod utjecajem. Protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Slušaj uživo
zatvori