Nedjelja, 1. rujna 2024.

‘KOPRIVNIČKI ROBIN HOOD’ kreće u utrku za gradonačelnika

Obavještavam medije da sam se, uz podršku predsjednika Gradske organizacije A-HSP-a Alena Želimorskog i predsjednika Županijske organizacije Koprivničko-Križevačke županije Milana Bingule, odlučio kandidirati za gradonačelnika Koprivnice.

Riječi su to kojima je Dražen Keleminec, predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava, danas najavio svoju kandidaturu za gradonačelnika Koprivnice na predstojećim lokalnim izborima. Time je aktualni zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić dobio prvog protukandidata.

Snimio Marko Posavec.

Keleminec se politikom bavi 25 godina, a od 1997. do 2001. godine bio je član koprivničkog Gradskog poglavarstva. Njegova je ideologija, kaže, pravaška i počiva na državotvornim i socijalnim načelima, a vjeruje da će njegov socijalni i razvojni program prepoznati i desni i lijevi birači te mu dati povjerenje na izborima. Kandidat za zamjenika bit će mu dr. Vladimir Bedeković.

Kampanju će bazirati na socijalnim načelima. Biračima će predstaviti “strategiju masovnog zapošljavanja i stvaranje zlatnih i bogatih sela Podravine i Prigorja”, kako navodi u priopćenju. — Pobjedom na izborima zaustavit ću odlazak Hrvatica i Hrvata iz Hrvatske, omogućiti im egizstenciju i stvoriti uvjete za daljnji razvoj Koprivnice, Koprivničko-križevačke županije i Hrvatske — tvrdi Keleminec, dodajući kako se ne bi kandidirao da ne vjeruje u pobjedu, a priopćenje potpisuje s “DRAŽEN KELEMINEC, KOPRIVNIČKI ROBIN HOOD, KOPRIVNIČKI GRADONAČELNIK”.

zatvori