Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

FOTO Družili se predstavnici vjerskih zajednica naše županije

U koprivničkom Domu za starije i nemoćne osobe župan Darko Koren zajedno sa zamjenicima Darkom Sobotom i Ivanom Palom upriličio je danas tradicionalni prijem za predstavnike vjerskih zajednica s područja Koprivničko-križevačke županije.

Na ovogodišnjem druženju župan im se zahvalio na suradnji i duhu zajedništva koji zajedno promoviraju svih ovih godina.

– Vaša uloga u društvu je iznimno važna ponajviše zbog mnogo iskušenja i mnogo prisutnih negativnih okolnosti koje svako društvo ima i često puta ste upravo vi zadnja stanica i put ka pomoći – rekao je župan Koren.

U ime Županijske skupštine zahvalu na dosadašnjoj suradnji uputila je i predsjednica Verica Rupčić, a sve prisutne u svoje ime i u ime biskupa Varaždinske biskupije monsinjora Josipa Mrzljaka pozdravio je dekan koprivničkog dekanata velečasni Leonard Markač koji je tim povodom poručio: – Odnosite se u ljubavi i želim da se ona širi i postane nešto lijepo što će sve nas oplemenjivati u naredno razdoblje.

Spomenimo na kraju da su se prijemu u ime Koprivničko-križevačke županije odazvale i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Branka Cuki te viša savjetnica za kulturu, udruge, nacionalne manjine i sport Vesna Perišić-Kovač.

zatvori