Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

U PRIPREMI Naš gradski park uskoro će dobiti novo ruho

Jedan od ovogodišnjih kapitalnih projekata čiju je realizaciju najavila koprivnička Gradska uprava – rekonstrukcija središnjeg trga s revitalizacijom gradskog parka – ide svojim tijekom. Upravo je skopljen ugovor za izradu kompletne projektne dokumentacije koju će potpisati koprivnički projektanti.

Rekao je to Dravi.info zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić:

— Veseli me da imamo partnera u Forma birou iz naše Koprivnice. Naši Koprivničanci su zaista s puno ljubavi i srca pristupili ovom projektu. Ono što su nam za sada pokazali navodi me na zaključak da su te ideje doista fantastične. Veselim se i uređenju dječjeg igrališta, formiranju zelenog trga ispred budućeg multimedijskog centra i uređenju određene kontaktne zone s ljetnom pozornicom. U zimi ćemo imati mogućnost postaviti klizalište, obnovit ćemo školsko igralište i urediti sportske terene uz Osnovnu školu Antun Nemčić Gostovinski. Dakle, ovo što smo do sada vidjeli… doista ćemo biti ponosni na naš park.

Projekte će, kada budu gotovi, još morati potvrditi i konzervatori. Potom će, a to će kako kaže Jakšić biti vrlo skoro, biti dani na uvid i građanima. Središte grada u obnovljenom izdanju tako će još ove godine postati novim srcem Koprivnice, zaključuje Jakšić.

Izvor: koprivnica.hr
zatvori