Utorak, 30. srpnja 2024.

Dođite na humanitarne koncerte i pomozite obitelji Prispilović

U koprivničkom Domu mladih večeras će se održati humanitarni koncert za pomoć obitelji Prispilović iz Cvetkovca, pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i Drave.info.

Akciju je organizirala Udruga žena Vinica, a na koncertu će nastupiti popularni glazbeni sastav „Tragovi“, Tamburaški sastav „Delirij“, Ena Poljak, Sanela Stupar, Ivan Vrhovski, Neven Stipčić te saksofonist Luka Osrečak.

Ulaz će za sve posjetitelje biti slobodan, a u dvorani će biti postavljene donacijske kutije u koje će svatko moći ubaciti novčane priloge prema svojim mogućnostima. Također, obitelji će biti doniran i sav novac prikupljen od prodaje pića. Koncert počinje u 19 sati.

A još jedan humanitarni koncert s prodajom domaćih kolača u sklopu akcije za pomoć obitelji Prispilović kojeg organiziraju udruge žena iz Podravine i Prigorja održat će se 6. prosinca. Na njemu će, u koprivničkom Domoljubu, sudjelovati udruge žena sa svojim skečevima i plesnim točkama. Bit će tu i pjevači s estrade, pjevački zbor KUD-a Ivan Vitez Trnski iz Novigrada Podravskog i Folklorni ansambl Ferdo Rusan iz Virja.

Ulaznice za nikolinjski humanitarni koncert možete kupiti u udrugama žena, u Podravkinom diskontu, u Mesnoj industriji Danica kod Dušanke Šprem te u Komunalcu kod Slavice Stančec.

Osim kupnjom ulaznice za koncert u vrijednosti od 25 kuna, građani mogu pomoći i direktnim uplatama na poseban račun otvoren u Podravskoj banci – humanitarni račun broj HR7823860021552002164 uz napomenu „za pomoć Saneli Prispilović iz Cvetkovca“.

zatvori