Nedjelja, 29. rujna 2024.

Pranjić izabran za stručnog suradnika HRS-a: Primarni cilj je selekcija najperspektivnijih igračica iz naše regije

Antonio Pranjić, voditelj Škole rukometa Rukometnog kluba Podravka, izabran je, zajedno s Majom Grdić, za stručnog regionalnog suradnika Hrvatskog rukometnog saveza za ženski rukomet za regiju Sjeverna Hrvatska.

– Hvala Hrvatskom rukometnom savezu na ukazanom povjerenju. Ove sezone će nam primarni cilj biti selekcija najperspektivnijih igračica rođenih 2010/11. godine iz naše regije s obzirom na to da će iduće godine ta generacija započeti i s okupljanjem reprezentacije Hrvatske. Osim toga, ove sezone ćemo započeti i sa selekcioniranjem najperspektivnijih igračica rođenih 2012/13. godine. Ima puno cura iz naše regije u te dvije generacije koje već sad pokazuju veliki potencijal – rekao je Pranjić za klupske stranice.

Siguran je da će s kolegicom Grdić iz Virovitice, u suradnji s njihovim klupskim trenerima i trenericama, dati sve od sebe da tim igračicama omoguće najbolji mogući daljnji razvoj.

Dodajmo na kraju da je Pranjić trenutno u Prelogu na pripremama hrvatske ženske reprezentacije, a gdje obnaša dužnost trenera.

Slušaj uživo
zatvori