Nedjelja, 29. rujna 2024.

ARENA OPET U POGONU Nogometaši Močila vraćaju se na svoj travnjak, predsjednik Sokač: Kiša nam je dobro došla i teren se oporavio

Nogometaši Močila domaće utakmice Elitne lige ponovno mogu igrati na svojoj Močilskoj areni.

Podsjetimo, pregledom nogometnih igrališta Komisije za nogometne terene i objekte Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije travnjak u Močilama uoči početka novog natjecanja dobio je ocjenu dva, a kako bi Močilani mogli koristiti Močilsku arenu, njihov travnjak ne bi smio imati ocjenu manju od 3,5. Nakon nekoliko “domaćih” utakmica odigranih na susjednim igralištima, Močilanima je stigla dobra vijest koju nam je potvrdio i predsjednik kluba Željko Sokač kazavši da je kiša napravila dobar dio “posla” kad je riječ o sanaciji travnjaka.

– Zbog ekstremnih vrućina koje su bile travnjak nam se posušio, a kiša koja je padala u zadnje vrijeme dobro nam je došla te se teren oporavio. Uz to smo posadili dodatnu travu i alge te dosta valjali i “pikali” travnjak. U pregled nam je ponovno došla komisija županijskog nogometnog saveza i rekla da zasad imamo prolaznu ocjenu – objasnio je Sokač.

>> KOMISIJA PRESUDILA Močilani ne smiju koristiti svoj travnjak, evo tko im je ustupio teren za nedjeljnu ‘domaću’ utakmicu

Močilani će tako derbi utakmicu šestog kola Elitne lige u kojoj će snage odmjeriti s Tehničarom igrati na domaćem terenu, a spomenimo da je susret na rasporedu u nedjelju s početkom u 16 sati.

Slušaj uživo
zatvori