Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

JAVNOZDRAVSTVENA AKCIJA BELUPA Dođite na Zrinski trg i besplatno izmjerite svoje zdravlje

Mjerenje krvnog tlaka, razine šećera i triglicerida u krvi te pregled sumnjivih madeža neke su od glavnih aktivnosti Belupovog tradicionalnog mjerenja zdravlja koje će se održati u subotu 21. rujna od devet do 12 sati na glavnom koprivničkom trgu.

Pod motom “Čuvajmo zdravlje zajedno” u šest mini liječničkih ordinacija posjetitelji će, uz navedeno, moći izmjeriti i indeks tjelesne mase (BMI) te dobiti upute i savjetovanje o pravilnoj i zdravoj prehrani.

U ljekarničkom savjetovalištu magistar farmacije mjerit će vršni protok zraka i procjenu opskrbe kisikom.

Isto tako, u ponudi će biti degustacija novih proizvoda iz B.Fit programa za redukciju tjelesne mase, a Podravkini gastro promotori će u Zdravljaku pripremati zdrave obroke.

– Bit će tu još mnoštvo veselih aktivnosti u društvu naših liječnika i nutricionista. Naši će sugrađani i sugrađanke kroz igru na reaction wall-u imati priliku testirati svoju brzinu reakcije i refleksije kroz interaktivne i dinamične zadatke, a oni s najboljim rezultatima osvojit će vrijedne nagrade – poručili su iz Belupa i pozvali sve da se ove subote podsjete na važnost prevencije zdravlja i pritom dobro zabave.

Slušaj uživo
zatvori