Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

Slaven objavio cijene ulaznica za utakmicu s Dinamom, evo koliko ćete trebati izdvojiti ako želite na Apaš

Poznato je koliko će novaca morati izdvojiti navijači koji će na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš željeti gledati subotnji susret Slaven Belupa i Dinama.

Naime, iz koprivničkog prvoligaša izvijestili su da je cijena ulaznica za utakmicu 20 eura, dok za članove kluba ona iznosi 10 eura, a za djecu do sedam godina pet eura. Na dan utakmice prodaje ulaznica neće biti, dok se u četvrtak i petak mogu kupiti na blagajni kluba od 14 do 17 sati. Mogu se kupiti i online.

– Za prodaju jednokratne ulaznice potrebno je ime i prezime, datum rođenja, osobna iskaznica, OIB te članska iskaznica ako je riječ o ulaznici s popustom – naveli su u klubu.

Za djecu do sedam godina potreban je bilo koji dokument iz kojeg su vidljivi navedeni podaci. Za kupovinu ulaznica od ove je sezone potreban i OIB jer se bez navedenih podataka ulaznica ne može isprintati.

– Članovi kluba moraju na blagajni pokazati, uz OIB i osobnu iskaznicu, i člansku iskaznicu ako žele ostvariti popust. Kod kupovine ulaznice za dijete mora se kupiti barem jedna ulaznica za odraslu osobu ili predočiti važeća godišnja ulaznica. Djeca do sedam godina imaju mogućnost kupovine jeftinije ulaznice uz predočenje dokumenta s datumom rođenja i OIB-om. Članovi kluba pravo na jeftiniju ulaznicu mogu ostvariti i kupovinom online upisom koda koji je na članskoj iskaznici i to samo ako nisu kupili godišnju ulaznicu. Ako su već kupili godišnju ulaznicu s popustom onda ne mogu kupovati i jednokratnu ulaznicu s popustom – zaključili su u Slavenu.

Spomenimo da se Slaven i Dinamo sastaju u sklopu sedmog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige s početkom u 17:30.

Slušaj uživo
zatvori