Srijeda, 2. listopada 2024.

[1. ŽNL] Peterančani u Miklinovcu, Hlebinčani na domaćem terenu protiv Ivančana, Torčanci dočekuju Vojakovčane

Utakmice četvrtog kola Prve županijske nogometne lige igraju se ovog vikenda diljem županije.

U subotu će navijači moći popratiti tek jednu utakmicu i to u Miklinovcu gdje će istoimenom domaćinu u 16 sati pristići Panonija. Miklinovčani su sjajni drugi na tablici sa sedam bodova, odnosno s dvije pobjede i remijem u prva tri kola, a u prošlom kolu nadigrali su Omladinac. Subotnji gosti su šesti na tablici s pobjedom, porazom i remijem, a u Miklinovec dolaze nakon što su prošlog vikenda pobijedili Slogu. U Miklinovcu nas očekuje napet susret, pa neka bolji pobijedi.

Preostalih šest susreta gledat ćemo u nedjelju u 16 sati, a Hlebine će biti mjesto susreta Lipe i Sloge. Hlebinčani su četvrti, prošlog vikenda u Ždali su svladali Prekodravac, a sada ih protiv Sloge očekuje novi zadatak. Spomenuli smo već da Ivančani u Hlebine dolaze nakon poraza, a novi bodovi dobro bi im došli.

Zanimljivo će biti i u Podravskim Sesvetama gdje Dravi dolazi Omladinac. Sesvečani su vrlo dobri treći uz dvije pobjede i jedan poraz – u debiju sezone pobijedili su Viktoriju, onda i Dravu iz Podravskih Sesveta, no u trećem kolu izgubili su od Rudara iz Glogovca. Domaćini su favoriti na svom terenu, a Herešinčani su u početnim kolima upali u malu rezultatsku krizu i predzadnji su na tablici te još ne znaju za pobjedu, a u srijedu su na penale izgubili i u Županijskom nogometnom kupu.

U Novom Virju snage će odmjeriti Graničar i Rudar. Ni Novovirovci još ne znaju za pobjedu te su 12. na tablici s dva boda, a nakon poraza od Drave iz Novigrada Podravskog, sada im u goste dolaze Glogovčani koji su pak deveti.

Koprivnički Bregi bit će mjesto susreta Mladosti i upravo spomenute novigradske Drave. Bregovci su teško poraženi u prošlom kolu u Vojakovcu, a gorak okus poraza sada će pokušati isprati na domaćem terenu, no nešto će se ipak pitati i goste.

Jedina 100-postotna momčad lige je Podravec – tablicu predvodi s maksimalnih devet bodova, a u nedjelju će kod kuće odmjeriti snage s Viktorijom. Domaćini su favoriti protiv petoplasiranih gostiju koji imaju pobjedu, poraz i remi, no Torčanci se nikako ne smiju opustiti jer je u nogometu sve moguće, a zato će se morati maksimalno fokusirati ako žele nastaviti pobjednički niz.

U preostaloj utakmici kola u Ždali ćemo gledati utakmicu Prekodravca i Starigrada. Domaćini su u ulozi favorita jer im dolazi ekipa koja je zadnja na tablici s jednim bodom u prva tri kola, a prošlog vikenda izgubila je i od favoriziranog Podravca.


Raspored igranja četvrtog kola Prve županijske nogometne lige:

14.09.2024 16:00 Koprivnica NK Miklinovec – NK Panonija
15.09.2024 16:00 Hlebine NK Lipa – NK Sloga
15.09.2024 16:00 Podravske Sesvete NK Drava (PS) – NK Omladinac
15.09.2024 16:00 Novo Virje NK Graničar (NV) – NK Rudar (G)
15.09.2024 16:00 Koprivnički Bregi NK Mladost Bregi – NK Drava (NP)
15.09.2024 16:00 Torčec NK Podravec – NK Viktorija
15.09.2024 16:00 Ždala NK Prekodravac – NK Starigrad

Tablica Prve županijske nogometne lige:

Slušaj uživo
zatvori