Srijeda, 2. listopada 2024.

SUPERNOVA PONOSNI SPONZOR DAVIS CUPA Odlična atmosfera na druženju djece s poznatim hrvatskim tenisačima

Zbog lošeg vremena, planirano promotivno događanje uoči Davis Cup susreta premješteno je iz Supernove Varaždin u Gradsku sportsku dvoranu (Arenu Varaždin), no unatoč promjeni lokacije, događaj je bio uspješan!

Mladi tenisači i tenisačice, kao i ljubitelji tenisa iz varaždinskih klubova, s oduševljenjem su se odazvali pozivu na druženje s hrvatskim reprezentativcima, a odlična atmosfera vladala je cijelo vrijeme.

Učenici su imali priliku odigrati nekoliko lopti s igračima, prikupiti autograme i navijačke majice Hrvatske teniske reprezentacije i Supernove, a ni zajednička fotografija nije izostala. Varaždinski tenis još jednom je pokazao svoju snagu, a svi sudionici napustili su dvoranu s nezaboravnim dojmovima. Neki će se u petak i subotu vratiti u dvoranu kao navijači, a neki kao sakupljači lopti, no svima će ovo biti posebna uspomena.

Susret Svjetske skupine I Davis Cupa između Hrvatske i Litve održat će se u petak, 13. i subotu, 14. rujna u Areni Varaždin, a pobjednik će izboriti plasman u najviši rang natjecanja za 2025. godinu.

Atmosferu s druženja donosimo u fotogaleriji.

Slušaj uživo
zatvori