Četvrtak, 3. listopada 2024.

FOTO: USPJEŠNI ZAVRŠNI RADOVI Učenici Hrvoje, Lovro i Ivan u praksi pokazali što su sve naučili tijekom školovanja

Hrvoje Horvat, Lovro Smičibrada i Ivan Milak, učenici Obrtničke škole Koprivnica zanimanja ličilac-soboslikar, naučene vještine tijekom školovanja uspješno su prikazali u praksi kao završne radove.

Pod mentorstvom nastavnika Danijela Lovrenčića Hrvoje je tako izradio završni rad pod nazivom “Bojanje stare metalne ograde zahvaćene hrđom” u kojem je prikazao postupke sanacije i obnove hrđavih metalnih površina, poručili su iz škole.

Lovro je pak predstavio rad “Priprema i bojanje novo žbukane podloge” demonstrirajući tehnike pripreme površine i pravilnog bojanja novih zidova. Ivan je izradio projekt pod nazivom “Izrada te završna obrada termo fasade od stiropora” u kojem je prikazao proces postavljanja i završne obrade izolacijskih fasada.

– Ovi radovi pokazali su vještine i predanost naših učenika u primjeni tradicionalnih i modernih tehnika ličenja i obrade površina. Čestitamo Hrvoju, Lovri, Ivanu i njihovom mentoru na uspjehu te im želimo puno sreće u daljnjem radu i usavršavanju – zaključili su u Obrtničkoj školi Koprivnica.

Slušaj uživo
zatvori