Petak, 4. listopada 2024.

Kadeti Slaven Belupa na vrhu tablice, prvi bodovi pionira

U trećem kolu 1.HNL pionira i kadeta na Koprivničkom terenu sa umjetnom travom gostovali su mladi nogometaši Istre 1961.

Utakmica pionira počela je u 16:00 po iznimno teškom i vrućem vremenu. Farmaceuti su na poluvremenu vodili 2:0 golovima stopera Ernečića i Legemca. Na samome početku poluvremena Istra se vratila na 2:1, no odmah nakon toga Niko Nestić postiže pogodak za 3:1.

Uporni su bili mladi Istrijani te su uspjeli doći do 3:3. Naši dečki imali su još par velikih prilika koje nisu uspjeli iskoristiti te na kraju – podjela bodova.

Nakon pionira istrčali su na teren kadeti i do poluvremena vodili 1:0 golom Vite Papca. Stanje na terenu poremetio je crveni karton Kutleše u 62. minuti. Trener Purić s par izmjena totalno je ustabilio obranu i Istri je dopuštena tek jedna prigoda. Na kraju je Papac svojim drugim pogotkom potvrdio veliku pobjedu za veliko slavlje.

Kadeti nakon tri kola imaju stopostotan učinak bodova. Nalaze se na vrhu tablice sa devet bodova zajedno sa Dinamom. Sljedeći vikend donosi novu borbu za bodove na gostovanju u Rijeci.

Slušaj uživo
zatvori