Nedjelja, 29. rujna 2024.

PUNO POSLA ZA POLICIJU Uhićeni pijani vozači i biciklist, protiv njih će biti pokrenut prekršajni postupak

Službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke provodili su pojačani nadzor cestovnog prometa, pri čemu su uhitili troje vozača zbog prometnih prekršaja povezanih s konzumacijom alkohola.

Prvi slučaj dogodio se jučer, 31. kolovoza u 18 sati, kada je 48-godišnji vozač osobnog automobila u Koprivnici odbio ispitivanje na prisutnost alkohola, iako je bio pod vidnim utjecajem alkohola.

Vozač je odmah uhićen, a protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Drugi slučaj zabilježen je istog dana u 20:50 u Herešinskoj ulici u Koprivnici. Policija je zaustavila 30-godišnjeg vozača bicikla koji se kretao neosvijetljenim biciklom, nije nosio reflektirajući prsluk ili drugu reflektirajuću opremu, a utvrđeno je da je imao 1,39 promila alkohola u krvi.

Treći prekršaj dogodio se rano jutros, 1. rujna u 2:15, kada je 43-godišnja vozačica u Koprivnici zaustavljena dok je upravljala osobnim automobilom s koncentracijom alkohola od 2,27 promila.

– Vozači su uhićeni i smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih će biti pokrenut prekršajni postupak – piše u priopćenju policije.

Slušaj uživo
zatvori