Petak, 4. listopada 2024.

FOTO [ELITNA LIGA] Prugovac izjednačio Tehničaru, Ferdinandovac izjednačio Podravcu

Nastavlja se nova Elitna liga Koprivničko – križevačke županije.

Nakon prvih odigranih povijesnih utakmica, u drugom su se kolu susreli NK Tehničar i NK Prugovac u okršaju na Starom bregu u Cvetkovcu. U Virju su snage odmjerili Podravac i Ferdinandovac

Tehničar i Prugovac završili su izjednačeno kao i Podravac i Ferdinandovac.
Prugovčani su Tehničaru izjednačili u 48. minuti pogotkom Zebića nakon što je od 12. minute stajao pogodak Kranclbindera. Virovci su zabili u 10. minuti zahvaljujući Hrženjaku, a Milinović je za Ferdinandovac izjednačio u 43. minuti.

Sve ostale utakmice igrat će se u nedjelju, a prvo će u 11 sati na teren u Kunovcu istrčati nogometaši Bratstva i drnjanskog Tomislava. Spomenuli smo da su Kunovčani izgubili od Prugovca, no u prvom kolu poraženi su i Drnjančani i to od Kalinovca. Pobjedu zasigurno žele obje momčadi, a u Kunovcu nas očekuje atraktivan susret jakih županijskih klubova.

Preostala četiri susreta kola gledat ćemo u 17 sati i još će se jedna nedjeljna utakmica igrati u Kunovcu. Naime, nogometaši Močila na svom terenu zasad ne mogu igrati Elitnu ligu, a zato će na Old Traffordu ‘udomaćiti’ Kalinovac. Močilani su dobro ušli u novoosnovanu ligu te su molvarsku Mladost pobijedili s 1:0, no Kalinovčani su itekako kvalitetni i Koprivničancima neće biti lako. I ove dvije odlične ekipe dobro se poznaju jer su zajedno igrale Prvu županijsku nogometnu ligu, a obje prošlosezonske utakmice završile su podjelom bodova.

Križevci će biti mjesto susreta Tomislav Radnika i Borca, u Kloštru Podravskom zaigrat če domaća Mladost i legradski Graničar, a preostala utakmica kola igrat će se u Molvama, sastat će se Mladost i Osvit.

RASPORED SUTRAŠNJIH UTAKMICA

1.9.2024. 11:00 Kunovec NK Bratstvo – NK Tomislav
1.9.2024. 17:00 Kunovec NK Močile – NK Kalinovac
1.9.2024. 17:00 Križevci NK Tomislav Radnik – NK Borac
1.9.2024. 17:00 Kloštar Podravski NK Mladost Kloštar – NK Graničar (L)
1.9.2024. 17:00 Molve NK Mladost Molve – NK Osvit

Slušaj uživo
zatvori