Nedjelja, 29. rujna 2024.

FOTO Tenisači Koprivnice izvrsni na 30. Lino kupu

Na terenima Teniskog kluba Koprivnica održan je 30. Lino kup, prestižni turnir za dječake i djevojčice do 14 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

Ove godine turnir je okupio više od 80 mladih natjecatelja iz cijele Hrvatske koji su se natjecali u šest različitih konkurencija.

U konkurenciji dječaka glavnu nagradu osvojio je Ivano Božićević iz Teniskog kluba Ogulin koji je u uzbudljivom finalu pobijedio Leona Motošića iz Teniskog kluba Zadar 08.

Izvor: TK Koprivnica

U “bonus” turniru najbolji je bio Karlo Šifkorn iz Teniskog kluba Koprivnica koji je u finalnom meču nadigrao Mateja Godinića iz Teniskog kluba Franjo Punčec iz Čakovca.

U konkurenciji parova pobjedu su odnijeli Ivano Božićević iz Teniskog kluba Ogulin i Luka Mitrović iz Teniskog kluba Olimpija Osijek 1984 svladavši u finalu Vilima Štubelja iz Teniskog kluba Koprivnica i Jakova Ogrizeka iz Teniskog kluba Feniks iz Daruvara. Od ostalih natjecatelja iz Koprivnice vrijedi izdvojiti nastup Vida Horvatića Jambora koji je dosegnuo četvrtfinale glavnog turnira.

U konkurenciji djevojčica naslov pobjednice glavnog turnira odnijela je Rea Godinić iz Teniskog kluba Franjo Punčec iz Čakovca koja je u finalu bila bolja od klupske kolegice Nele Malner.

Izvor: TK Koprivnica

U “bonus” turniru koprivničko finale donijelo je pobjedu Karli Lončar nad Martom Gregurinom. U konkurenciji parova najbolji par činile su Rea Godinić iz Teniskog kluba Franjo Punčec i Petra Hanžel iz HATK-a Mladost iz Zagreba.

– Turnir je, kao i svake godine, bio prava prilika za mlade teniske nade da pokažu svoj talent i vještine na terenu, a organizacija i ove godine nije razočarala pruživši sjajne uvjete za natjecanje – poručili su iz koprivničkog kluba.

Slušaj uživo
zatvori