Nedjelja, 29. rujna 2024.

VIJEĆNICI POTVRDILI Starijima od 65 brojne pogodnosti – jeftinije kino, bazeni, koncerti, utakmice i drugi sadržaji

Pred koprivničkim gradskim vijećnicima danas se našla odluka o pogodnostima za osobe starije životne dobi s područja Koprivnice.

Prijedlog je usvojen sa 17 glasova. Tako će sve osobe koje su navršile 65 godina moći ostvariti 50 posto popusta na mjesečne ulaznice za Bazene Cerine, sportske programe za umirovljenike na bazenima, kino ulaznice, kao i ulaznice za predstave i koncerte u Domoljubu koje organizira Pučko otvoreno učilište Koprivnica.

Također, popusti će se odnositi i na kraće edukativne i hobističke programe u Pučkom otvorenom učilištu Koprivnica.

Nadalje, osobe starije od 65 godina moći će kupiti ulaznice za utakmice Nogometnog kluba  Slaven Belupo po upola nižoj cijeni, kao i dobiti besplatne ulaznice za izložbe u muzejima i galerijama na području Koprivnice te za jednu utakmicu Rukometnog kluba Podravka Vegeta.

Osim toga, lokalni obrtnici i tvrtke također se mogu uključiti u pružanje popusta koje će sami odrediti. Grad Koprivnica će potom objaviti popis tih obrtnika i trgovačkih društava na svojim službenim stranicama.

Očekuje se da će sredstva za provedbu ove odluke biti planirana u proračunu za 2025. godinu.

– Ovo je jedan mali znak pažnje ljudima koji su razvijali našu Koprivnicu, nadam se da će iskoristiti ove besplatne ulaznice – zaključio je gradonačelnik Jakšić.

Ovaj programski sadržaj je nastao u suradnji s Gradom Koprivnica.

Slušaj uživo
zatvori