Srijeda, 2. listopada 2024.

Završni dan poznate ljetne manifestacije uz lepinje, kobasice i tamburaše

Općina Ferdinandovac i lokalne udruge, pozvali su na završni dan tradicionalne manifestacije “Ferdinantski pozdrav ljetu”.

Ovaj omiljeni događaj među mještanima i posjetiteljima bit će zaključen u subotu s početkom u 19 sati pod velikim šatorom u središtu Ferdinandovca.

Program večeri obećava dobru zabavu i priliku za zajedničko druženje, dok je za glazbeni ugođaj zadužen popularni tamburaški sastav Bilogora.

Udruga Hrvatska žena Ferdinandovac će za ovu prigodu pripremiti svoje nadaleko poznate lepinje, domaće specijalitete koji su postali zaštitni znak svake proslave. Uz to, svi posjetitelji moći će uživati i u kuhanim kobasicama. Za najmlađe posjetitelje osiguran je poseban kutak za igru, gdje će moći uživati na besplatnom napuhancu.

– Završni dan “Ferdinantskog pozdrava ljetu” idealna je prilika za sve stanovnike Ferdinandovca i okolnih mjesta da se okupe, provedu ugodno vrijeme s prijateljima i obitelji, te zajednički isprate ljeto uz odličnu glazbu, hranu i zabavu. Dođite u Ferdinandovac, pridružite se slavlju i uživajte u ovoj nezaboravnoj večeri – poručili su organizatori.

Izvor: Općina Ferdinandovac
Izvor: Općina Ferdinandovac
Slušaj uživo
zatvori