Nedjelja, 29. rujna 2024.

KOMISIJA PRESUDILA Močilani ne smiju koristiti svoj travnjak, evo tko im je ustupio teren za nedjeljnu ‘domaću’ utakmicu

Travnjak Močilske arene ne zadovoljava uvjete za igranje Elitne lige Koprivničko-križevačke županije čiji je član i Nogometni klub Močile, a nogometaši i uprava ovog kluba primorani su do sanacije tražiti alternativna rješenja za odigravanje utakmica.

Naime, pregledom nogometnih igrališta Komisije za nogometne terene i objekte županijskog nogometnog saveza travnjak u Močilama dobio je ocjenu dva uz objašnjenje da je trava prokuhana i osušena, dijelovi terena su bez trave, a u zelenilu dominira korov. Kako bi Močilani mogli koristiti Močilsku arenu, njihov travnjak ne bi smio imati manju ocjenu od 3,5, objasnili su u savezu.

– U trenutku kada teren Nogometnog kluba Močile stekne minimalne kriterije propisane za nastup u Elitnoj ligi na poziv kluba komisija će izaći u pregled i izdati rješenje sukladno zatečenom stanju – dodali su.

Iz kluba su pak izvijestili da im je ova odluka teško pala, no učinit će sve da se što prije vrate na domaći stadion. Brojni županijski klubovi Močilama su svoja igrališta ustupili na korištenje, a poznato je i da će Močilani prvu “domaću” utakmicu Elitne lige protiv Kalinovca igrati u Kunovcu.

– Utakmica će se na kunovečkom Old Traffordu igrati u nedjelju s početkom u 17 sati. Ovom prilikom zahvaljujemo vodstvu Bratstva iz Kunovca što nam je odlučilo pomoći i ustupilo nam je svoj teren za odigravanje ove utakmice. Ovog tjedna naši igrači trenirat će u Herešinu. Ovim putem zahvaljujemo i vodstvu Omladinca koje nam je odlučilo pomoći i ustupilo nam je svoj teren za treniranje. Navijači Močila, budite snažno uz nas u ovim nezahvalnim trenucima i bodrite nas u velikom broju – zaključili su u Močilama.

Slušaj uživo
zatvori