Nedjelja, 29. rujna 2024.

Farmaceuti sutra protiv Varaždina bez Radeljića na klupi, cilj je početi prikupljati bodove

Farmaceute sutra dočekuju igrači Varaždina u sklopu četvrtog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige.

Uoči sutrašnje utakmice održala se konferencija za medije na kojoj je bio prisutan trener Ivan Radeljić koji je istaknuo da je riječ o lokalnom derbiju i da to uvijek budu dobre utakmice u kojima su dobro prolazili pa se nada da će tako biti i sutra.

– Božić je ozlijeđen, Balta i Šuto isto su vani, a ostali su svi više-manje zdravi. Vratili su nam se Krušelj i Hlevnjak, Lešković će isto biti u kadru tako da ćemo i na njih moći računati – kaže trener.

Dotaknuo se i utakmice s Lokomotivom, ponajviše drugog poluvremena s kojim je zadovoljan, ali ipak su ih ozlijede malo poremetile.

– Najtanji smo baš u tom kadru sa stoperima pa smo se tu morali krpati. Dečki su dobro reagirali, odigrali su mušku utakmicu. Meni je važno da su se bacili na glavu i da su dali zadnji atom snage i otišli smo na 2:2, moglo je to otići i na našu stranu, ali i na njihovu. Imali smo malo bolje šanse drugo poluvrijeme, ali što je tu je. Treba ići raditi, svaki bod je bitan – istaknuo je Radeljić.

Spomenuo je kako bi pitanje novog igrača Alena Grgića trebalo biti riješeno tijekom današnjeg dana.

– Pojačanja koja nam dolaze bit će od velike pomoći, to su sve dečki s velikim iskustvom. Dolček je domaći dečko, Grgić je već bio u Slavenu pa sve zna. Takvi nam igrači trebaju, oni nam donose veću kvalitetu – dodaje.

Sutra Farmaceute očekuje važna utakmica u lokalnom derbiju s Varaždinom.

– Svaki je bod bitan, bit će tu poveće tenzije, ali kao što sam rekao, meni su bitni bodovi. Moramo ih početi skupljati. Ne izgleda to toliko loše na terenu, malo te ozljedice, ali dok se sve to kompletira, bit će to ekipa sasvim solidna. Trenutno moramo uzeti bodove do pauze da se uspijemo sklepat, da mi dečki koji su bez treninga uspiju sve nadoknaditi – objašnjava.

Podsjetimo, Radeljić je zbog vulgarnog izražavanja prema sucu dobio zabranu dolaska na utakmicu u trajanju od dva kola.

– Puno toga se dogodilo, ja sam se čovjeku nakon utakmice ispričao, s rječnikom sam stvarno malo pretjerao i on je prihvatio ispriku. Ali, opet mi je žao zbog te ruke i nitko mi ne može reći da ona to nije bila i po meni je to bio čisti crveni karton. U budućnosti ću morati malo smanjiti emocije – zaključio je trener Radeljić.

Slušaj uživo
zatvori