Nedjelja, 29. rujna 2024.

PRIJAVE U TIJEKU Druga ljetna knjižnica ponovo u gradskom parku, evo detalja

Druga ljetna tržnica knjiga u organizaciji Knjižnice i čitaonice Fran Galović održat će se u gradskom parku 31. kolovoza od devet do 12 sati.

Uz tradicionalnu ponudu knjiga, slikovnica, časopisa, stripova, gramofonskih ploča, CD-a, građani koji će sudjelovati na tržnici mogu ponuditi i svoje umjetničke kreacije, rukotvorine i rabljene odjevne i druge predmete.

– Knjižnica se ovime pridružuje nastojanjima da se recikliranjem i ponovnim korištenjem smanji količina otpada te se građanima omogući povoljnija kupnja korištenih predmeta i time pridonese njihovim kućnim budžetima – poručili su organizatori.

Knjižnica i čitaonica Fran Galović i ovaj put prodavat će otpisane knjige iz svog fonda te viškove knjiga i druge građe iz raznih darova, po vrlo povoljnim cijenama, već po jedan euro.

Za sudjelovanje na tržnici obavezne su prijave do 30. kolovoza u 15 sati, na e-mail adresu [email protected], na broj telefona 048 622 363 ili osobno u Stručno-znanstvenom odjelu – drugi kat Knjižnice.

– Građani zainteresirani za prodaju na Tržnici sami trebaju donijeti svoje stolove ili stalke na kojima će izložiti predmete za prodaju, kao i stolce za sjedenje, ako su im potrebni. U slučaju jake kiše, “Ljetna tržnica knjiga” se neće održati – zaključuju organizatori.

Slušaj uživo
zatvori