Petak, 4. listopada 2024.

FOTO Pogledajte kako je bilo na after work partyju u Halloween ozračju

After work party „Četvrtak s… Nabavom“ obilježio je zabavni, humanitarni i tematski karakter, a dočarao je atmosferu uoči Noći vještica i okupio veliki broj vještica u prostoru bivšeg bara u prizemlju Podravke.

Sektor Nabava predstavila je pomoćnica direktora Vesna Želježnjak, a svi su zaposlenici Nabave sudjelovali u izradi filma u kojemu su predstavili svoje poslove i hobije.

Sve to začinjeno glazbom, nagradnim igrama i bogatim nagradama rezultiralo je odličnom zabavom u čiju su se organizaciju, uz Nabavu, uključili sektori Upravljanje ljudskim potencijalima i Korporativne i marketinške komunikacije.

Novac od tombole čija je cijena iznosila 10 kuna prikupljen je u humanitarne svrhe za djecu s poteškoćama u razvoju, a Podravkaši su još jednom pokazali svoju humanitarnu stranu jer su sve tombole prodane u rekordnom roku.

Budući da je Noć vještica tematski poslužila prilikom organizacije ovog partyja, izabrana je i najbolja maska. Svi okupljeni uživali su u delicijama koje su pripremali Podravkini promotori kulinarstva, dokazavši kako su izvrsni i u prezentaciji tematski pripremljenih jela za Halloween party.

Slušaj uživo
zatvori