Srijeda, 2. listopada 2024.

FERDINANTSKI POZDRAV LJETU Brojni trkači prijavljeni za ‘Dravski vrbaki trail’, evo što se sve nudi

Općina Ferdinandovac najavila je manifestaciju “Ferdinantski pozdrav ljetu”, koja po prvi puta donosi i utrku “Dravski vrbaki trail”.

Događanja počinju upravo trailom, u nedjelju, 25. kolovoza i nastavljaju od četvrtka do subote, 29. do 31. kolovoza.

Više od 60 zasad prijavljenih trkača će se okupljati od devet sati, start je u 10:30, a proglašenje najuspješnijih oko 13 sati.

Trči se po dravskim vrbicima uz rijeku Dravu po makadamu i šumskim stazama, a start i cilj će biti na Izletištu sv. Nikole u Lepoj Gradi. Staza je dužine šest kilometara, označena cijelim putem i pogodna je za rekreativce. Očekivano trajanje utrke je 90 minuta.

Dodajmo kako sve sudionike i goste očekuje i tradicionalno natjecanje u pripremi fiša “Dravski kotlić”, dok je za ljubitelje nogometa utakmica prvog kola Elitne lige između Ferdinandovca i Tehničara iz Cvetkovca.

Četvrtak donosi dvije kazališne predstave Udruge umirovljenika Ferdinandovac, u Društvenom domu u Ferdinandovcu od 20 sati. Idućeg dana, na istome mjestu u isto vrijeme na rasporedu je predstava “V(INA)”, Glumišne družine Virje.

“Ferdinantski pozdrav ljetu” posljednjeg dana, u subotu, 31. kolovoza, od 19 sati donosi veliku zabavu pod šatorom na Trgu slobode uz nastup sastava Bilogora i bogatu gastronomsku ponudu koju će pripremiti Udruga “Hrvatska žena”.

 

 

Slušaj uživo
zatvori