Ponedjeljak, 7. listopada 2024.

VIDEO Trener Radeljić nakon prvog boda u sezoni: Bili smo dominantniji u drugom dijelu i bliže pobjedi

Slaven Belupo i Lokomotiva su trećem prvoligaškom kolu u Koprivnici odigrali utakmicu bez pobjednika.

Bio je to ogled dviju momčadi koje ni u prva dva kola nisu ostvarile pobjede. Farmaceuti su jučer imali vodstvo, no Lokomotiva je preokrenula, da bi sve završilo remijem 2:2.

Za Slaven su golove zabili Adriano Jagušić u šestoj minuti i Karlo Butić u 62., dok su se kod Lokomotive u strijelce upisali Robert Mudražija u 22. i Mirko Sušak u 37 minuti.

– Utakmica je bila interesantna i otvorena s obje strane. Smatram da smo bili bliže pobjedi i dominantniji u drugom poluvremenu. Završilo je podjelom bodova, no da smo igrali cijelu utakmicu kao drugo poluvrijeme siguran sam da bi rezultat bio drugačiji. Ozljede su nam malo poremetile plan i raspored, no dečki su dobro reagirali na promjene – rekao je trener Ivan Radeljić nakon utakmice.

Recimo i da je Slaven bio više od pola utakmice bez glavnog trenera. Ivan Radeljić je u prvom poluvremenu dobio crveni karton. Protestirao je nezadovoljan suđenjem pa je prvo dobio žuti, a onda i crveni karton. Klupu je preuzeo njegov pomoćnik Marijo Dodik.

– Ne znam što reći, bila je njihova čista ruka i onda dobiješ gol iz te kontre. Malo su živci bili tanki, svako kolo se neke njihove odluke vežu za nas, tako da više neću komentirati suđenje, to stvarno nema smisla – komentirao je Radeljić.

Slaven Belupo je ovim bodom i dalje je posljednji na tablici.

Slušaj uživo
zatvori