Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

NOĆ ZA PAMĆENJE Pred više od 30 tisuća obožavatelja Grše raspametio Viroviticu

Na ovogodišnjoj proslavi Rokova u Virovitici, jedan od uzbudljivijih trenutaka bio je nastup popularnog repera Gršea, koji je nastupio nakon Severine.

Pred više od 30 tisuća obožavatelja, Grše je priredio nezaboravnu noć svojim energičnim i emotivnim nastupom. Koncert je otvorio hitom “Fantazija”, odmah podižući atmosferu. U sportskom izdanju, nakon samo nekoliko pjesama, skinuo je majicu, pokazujući spremnost da održi visok tempo koncerta.

Izveo je svoje najveće hitove, poput “Mamma Mia”, “Highlife”, “Sin city”, “Konobar” i “Tokio Drift”. Poseban trenutak nastupio je tijekom izvedbe pjesme “Suza”, kada je publika upalila svjetla na mobitelima, stvarajući čarobnu atmosferu.

Reakcije publike potvrdile su da je Gršeov koncert bio jedan od vrhunaca ovogodišnjeg Rokova. Zahvalivši publici, Grše je priznao kako nije lako nastupiti nakon Severine, ali je uz njihovu podršku uspio prirediti noć koja će se dugo pamtiti, još jednom dokazujući zašto je jedan od najtraženijih izvođača na regionalnoj sceni.

Slušaj uživo
zatvori