Srijeda, 2. listopada 2024.

BARTOLOVO Vinogradari, vinari i voćari pozvali na razmjenu iskustava i izložbu vina

Članovi Udruge vinogradara, vinara i voćara “Komarna 2001.” iz Novigrada Podravskog najavili su još jednu vinogradarsku jesen, donoseći priliku za zajedničko slavlje i razmjenu iskustava.

Ove godine obilježavaju 22. po redu “Bartolovo”, događaj koji je postao tradicija i ponos Udruge.

Druženje će biti u subotu, 24. kolovoza, na brijegu Sveta tri Kralja od 14 sati.

– Ova manifestacija, koja okuplja vinogradare i ljubitelje vina, ima za cilj promicanje vinogradarstva, očuvanje tradicije te jačanje zajedništva među članovima naše udruge i šire zajednice. Posebno nas veseli što ove godine “Bartolovo” ima i županijski karakter, budući da je organizirano u suradnji sa Županijskom zajednicom vinarskih udruga. Ova suradnja dodatno naglašava značaj i važnost događaja te omogućava još šire sudjelovanje i razmjenu znanja među vinogradarima iz cijele županije – javili su iz Organizacijskog odbora.

“Bartolovo” će ponovno biti prilika za uživanje u plodovima rada vrijednih vinogradara, ali i prenošenje znanja i iskustava na mlađe generacije.

– Planiramo bogat program koji uključuje izložbu vina, stručno savjetovanje, prezentacije, te naravno, neizostavno zajedničko druženje uz prigodnu glazbu i gastronomsku ponudu – poručili su.

Slušaj uživo
zatvori