Ponedjeljak, 7. listopada 2024.

Slaven Belupo sutra dočekuje Lokomotivu. Radeljić: Utakmice se doma moraju dobivati

Nogometaši Slaven Belupa vraćaju se pred domaću publiku, a u sklopu trećeg kola SuperSport Hrvatske nogometne lige u Koprivnici će nakon dva poraza ugostiti Lokomotivu.

Igra se sutra, u subotu s početkom u 21 sat.

– Pred nama je teška i zahtjevna utakmica protiv poletne Lokomotive, dosta brze, okomite ekipe, tako da moramo biti u našem najboljem izdanju i jednostavno doma moramo uzeti bodove – kazao je trener Ivan Radeljić na konferenciji za medije održanoj uoči susreta.

Osvrnuo se i na relativno pozitivne osvrte u medijima nakon Šibenika.

– Sve je to lijepo, pohvale što igrači čitaju u novinama, ja se baš s tim svime ne slažem. Meni ta utakmica nije bila dobra. Koliko god su nešto vidjeli s naše strane, ja nisam vidio puno i to mora biti puno bolje – zaključio je.

Napadač Karlo Butić složio se s trenerom da je pred igračima težak susret.

– Moramo biti koncentrirani s obzirom na stanje na tablici i kakva nam ekipa dolazi. Jako su mladi i poletni, tako da moramo biti koncentrirani sto posto i početi uzimati bodove – dodao je.

Domaći teren svakako je prednost koju bi Slaven Belupo morao kapitalizirati uz pomoć publike, koja će očekivati pozitivan rezultat.

– Moramo “kod kuće” pokazati karakter jer lani smo doma uzeli minimalan broj bodova. Prosuli smo ih previše i zato smo završili tamo gdje jesmo. Jednostavno, doma se utakmice moraju dobivati. To jednostavno moraš, to tako mora biti – zaključio je Radeljić.

Slaven Belupo u susret ulazi s dva poraza na dva gostovanja, u Splitu i Šibeniku, dok je Lokomotiva u prva dva kola osvojila jedan bod, u remiju s Hajdukom 1:1. Zagrepčani su nakon drugog kola osma momčad prvenstva s gol razlikom -4, dok je Slaven Belupo deseti s gol razlikom -3.

Slušaj uživo
zatvori