Ponedjeljak, 7. listopada 2024.

[DARIVANJE] Evo tko je dobio bon za osvježenje u kultnom History baru! Čestitamo!

Poznati koprivnički kafić History bar koji je smješten u neposrednoj blizini Gradskog parka na adresi Trg mladosti 3, ovih je dana, nakon nešto više od godinu dana, ponovno otvorio svoja vrata.

Novost je da novi, stari kafić ima novu vlasnicu, a riječ je o Mireli Velaj, dugogodišnjoj konobarici s bogatim iskustvom koja je napokon odlučila otvoriti svoj ugostiteljski objekt.

– To mi je oduvijek bila želja i eto, napokon se ostvarila. Trudit ću se da objektu vratim stari sjaj i renome koji je imao, a to je miran i uvijek ugodan kafića s pristupačnim cijenama. Kako je blizu tržnice, idealan je za posluživanje ukusne kave ili osvježavajućeg pića nakon obavljenog “shoppinga”. Na interijeru nisam posebno intervenirala, no sasvim sigurno ću napraviti neke promjene u hodu. Ovom prilikom pozivam sve da nas posjete i ugodno se osjećaju u novom Historyju – kazala je novopečena vlasnica dodavši kako je ponovno otvorenje ovog kafića doprinos društvenom životu grada.

Snimio Lovro Šignjar

Osim vrhunske Illy kave, koja ima još i bolji okus ako se ispija u “debelom” hladu velike natkrivene terase, u ponudu je dodala još neka specifična pića, a nama su posebno za oko zapeli voćni kokteli za mališane koji se poslužuju i u posebnim čašama – medvjedićima.

Ista terasa zasigurno će biti atrakcija i u zimskim mjesecima jer se može zatvoriti, a bit će i grijana pa će tako topli čaj ili kuhano vino na njoj biti još ugodniji.

Snimio Lovro Šignjar

Valja naglasiti i kako vas u History baru svako jutro čeka happy hour od 6:30 do 8 sati, ali i u popodnevnim satima od 17 do 19 sati, kada sve kave koštaju samo 1,30 eura.

– Želim da ovo mjesto bude mjesto za sve generacije i da se svi ovdje osjećaju ugodno i dobrodošlo, a ja ću zauzvrat svim svojim gostima ponuditi pristojno i uvijek nasmijano osoblje, vrhunsku “paletu pića” i dobru zabavu – poručila nam je na kraju Mirela te pritom pozvala sve da dođu i uživaju u novom History baru, a to mogu učiniti već danas ili u petak kada je na redu Veliki party uz party pića po akcijskim cijenama.

Snimio Lovro Šignjar

Ostale novosti kao i ponudu kafića možete pratiti na njegovoj Instagram stranici.

[DARIVANJE] Konzumacijski bon u vrijednosti od 15 eura osvojila je Barbara Martinčić kojoj čestitamo i molimo da se s osobnom iskaznicom javi vlasnici Mireli Velaj u History bar kako bi preuzela svoju nagradu.

Slušaj uživo
zatvori