Srijeda, 2. listopada 2024.

Poziv za dodjelu poticaja i dalje otvoren: Poduzetnici, javite se!

Mjere za poticanje poduzetništva za poduzetnike i obrtnike s područja općine Peteranec i dalje su na snazi.

Dosad je, kako navode iz Općine, na temelju javnog poziva koji je objavljen u veljači ove godine, poduzetnicima odobreno deset zahtjeva ukupne vrijednosti od oko 11 tisuća eura. Sredstva su usmjerena na otvaranje novih poduzeća i obrta, kao i na opremanje i modernizaciju postojećih poslovnih objekata.

Ovaj program potpora predstavlja ključni korak u pružanju podrške lokalnim poduzetnicima i obrtnicima, omogućavajući im da unaprijede svoje poslovanje i pridonesu rastu lokalne ekonomije. Potpore su dostupne za različite aktivnosti, uključujući otvaranje novih poduzeća i obrta, rekonstrukciju, izgradnju ili opremanje poslovnih objekata, te nabavku opreme neophodne za svakodnevni rad.

Poduzetnici koji još nisu iskoristili ovu priliku imaju vremena do kraja tekuće godine za predaju zahtjeva. Ovaj program ne samo da olakšava pokretanje novih poslovnih inicijativa, već također pomaže i u očuvanju postojećih, pružajući prijeko potrebnu financijsku podršku u izazovnim vremenima.

Općina Peteranec poziva sve zainteresirane poduzetnike i obrtnike da iskoriste ovu priliku i prijave se za dobivanje potpora, čime mogu osigurati potrebna sredstva za daljnji razvoj i unapređenje svog poslovanja.

Slušaj uživo
zatvori