Nedjelja, 29. rujna 2024.

FOTO Javni WC tijekom manifestacija otvoren od 0 do 24, nadležni muku muče s vandalima, evo s kakvim se problemima susreću

Ako vam slučajno “bude sila” i pod hitno morate na WC, na vratima onog javnog u koprivničkom gradskom parku piše da je otvoren od ponedjeljka do subote od sedam do 15 sati, a nedjeljom, blagdanima i neradnim danima je zatvoren.

S obzirom na to da je u tijeku popularna manifestacija Ljeto na Zrinskom, zanimalo nas je je li ovo radno vrijeme uistinu takvo ili su se ipak smilovali građanima i uveli malo dulje radno vrijeme.

– Tijekom svih gradskih manifestacija poput Ljeta na Zrinskom, Koprivničke bajke i ostalih, javni WC otvoren je od 00 do 24 sata – kazali su nam u koprivničkom Komunalcu.

Dodali su kako se održava i čisti nekoliko puta na dan od ponedjeljka do subote od sedam do 15 sati.

– Nažalost, vandalizam je prisutan gotovo svakodnevno – krade se papir, kradu se WC daske, razbijaju se umivaonici, kotlići za vodu, dozatori za sapun, vrata, ogledala, držači za papir, no svaki nedostatak uklanjamo odmah nakon što ga uočimo ili u najkraćem mogućem roku. Ovim putem molimo pojedince da se odgovorno ponašaju prema javnoj i zajedničkoj imovini kako bi ona služila svrsi za sve građane kojima je dostupna i kojima bi trebala biti dostupna – poručili su.

Slušaj uživo
zatvori