Subota, 27. srpnja 2024.

Molvarci se pojačali za Elitnu ligu, tijekom ljetnih priprema odigrat će šest utakmica

Nogometaši molvarske Mladosti s pripremama za natjecanje u novoosnovanoj Elitnoj započinju 16. srpnja kada će se održati prozivka i prvi trening.

Istaknuto je tako na službenim Facebook stranicama kluba iz kojeg navode da će tijekom pripremnog razdoblja odigrati šest prijateljskih utakmica – 21. srpnja igrat će protiv drnjanskog Tomislava, 28. srpnja protiv Prekodravca iz Ždale, 31. srpnja protiv Nagyatada, 3. kolovoza protiv Kalinovca, 11. kolovoza protiv Podravca te 18. kolovoza protiv Omladinca iz Herešina.

Izvor: NK Mladost Molve (Facebook)

Kad je pak riječ o odlascima, klub su napustili Adam Csikos, Ivan Zobunđija i Dario Horvat.

Po pitanju pojačanja, na Krbuljin su stigla četiri igrača. Vratar Antonio Vlašiček pristigao je iz Sloge iz Koprivničkog Ivanca, a tijekom karijere je još branio boje Podravca iz Virja, Graničara iz Đurđevca te Ferdinadovca. Novi igrač Mladosti je i Petar Miketić koji je većinu svoje karijere proveo u Podravcu iz Virja gdje je prošao sve mlađe selekcije, a zadnje dvije sezone igrao je za momčad Drave gdje je u 45 utakmica zabio pet pogodaka. Igra na poziciji ofenzivnog desnog krila.

Boje molvarske Mladosti s pozicije prednjeg veznog igrača branit će Luka Lončar koji je prošao Školu nogometa Slaven Belupa, dok je u prošloj sezoni nastupao za Miklinovec. Posljednje novopridošlo ime je Ivano Vargić koji je pak prošao Školu nogometa Graničara iz Đurđevca, a prošle sezone u istom je klubu utjecao na ulazak u elitni rang juniorskog nogometa odigravši 18 utakmica gdje je dodao i jedan gol. Prirodna pozicija mu je stoper.

Izvor: NK Mladost Molve (Facebook)
Izvor: NK Mladost Molve (Facebook)
Izvor: NK Mladost Molve (Facebook)
Izvor: NK Mladost Molve (Facebook)
zatvori