Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

Općina nagradila uspješne na učeničkim natjecanjima, evo u čemu su briljirali

U prostorijama OŠ Gola održana je svečanost dodjele nagrada i priznanja učenicima i njihovim mentorima koji su se istaknuli marljivim radom.

Novčane nagrade dodijelila je Općina Gola prema ostvarenom plasmanu u STEM području, a okupljanje je bila prigoda da se svi prisjete u čemu su mladi briljirali.

Ravnateljica Osnovne škole Gola Violeta Pranjić čestitala je dobitnicima te istaknula kako se nada da će ostvareni uspjesi u ovoj školskoj godini biti poticaj svima da nastave dobar rad, ali i motivacija za druge učenike da se uključe u natjecanja i pokažu svoje znanje. Poticajne poruke svima je uputio i načelnik Stjepan Milinković.

Rezultati natjecanja

Županijsko natjecanje u matematici: 3. mjesto, Klara Solić (8.b), mentor Nenad Solić, Natjecanje mladih tehničara – elektronika, 3. mjesto, Bartol Kiš (8.b), mentor Robert Pentek.

Matematičko natjecanje Klokan bez granica, plasman u 10 posto najboljih: Klara Solić (8.b), mentor Nenad Solić, Roko Alvir (3.r.), mentor Biserka Saboliček, Eva Jakupec (2.r.) PŠ Otočka, mentor Sanja Solić.

CroatianMakers liga – ekipno natjecanje u robotici, 2. mjesto: Roko Alvir, Leon Mehkek, Roko Salaj (3.r.), mentori: Antonia Grgelić Lukčin, Jelena Starčević, Robert Pentek.

Natjecanje iz informatike, Dabar, plasman u 10 posto najboljih, Aleksandar Obučina (6.a), mentor Petar Žugec.

Za projekt HRT-a Najljepši školski vrtovi 2023. godine učenici PŠ Otočke dobili su priznanje za najljepši povrtnjak. Učenici: Hana Hlevnjak, 2.r., Eva Jakupec, 2.r., Melita Kočmar, 2.r., Lucija Prečko, 3.r. i Zvonko Robnik, 5.r., mentorica: Sanja Solić

Natječaj “Florijan i ja”, Eva Jakupec (2.r) osvojeno 2. mjesto, mentor Sanja Solić.

Natječaj SFERICA 2024. godine, Klara Solić je u kategoriji likovnih radova od 5. do 8. razreda osvojila 2. mjesto, mentor Mario Dimić.

13. Susret hrvatskoga dječjega duhovnoga stvaralaštva “Stjepan Kranjčić”, 3. mjesto u kategoriji književni radovi – igrokazi osvojila je Ana Bogadi (7.a) igrokazom “Nisi sam”, mentor Marina Živković.

S ciljem poticanja čitanja, za najčitača u školskoj godini 2023./2024, školski knjižničar Igor Radmilović, priznanja i nagrade u obliku knjige uručio je, iz predmetne nastave učenici 5.r. Marti Večenaj, a iz razredne nastave učeniku Leonu Mehkeku 3.r.

Ravnateljica OŠ Gola je Priznanje za promociju škole i nagradu u obliku knjige uručila Valentini Dombaj i Tereziji Bali.

Izvor: Općina Gola
Slušaj uživo
zatvori