Četvrtak, 3. listopada 2024.

Dva vozača bježala s mjesta nesreće, za jednim se još traga

U protekla 24 sata na našem području zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom i to zbog nepropisne vožnje unatrag, vožnje na nedovoljnoj udaljenosti te nepropisnog uključivanja u promet, izvijestila je PU koprivničko-križevačka.

– U dvije prometne nesreće vozači su napustili mjesto događaja prometne nesreće. U jednoj prometnoj nesreći vozač koji je prouzročio prometnu nesreću naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak, dok vezano za pronalazak drugog vozača policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje, javili su.

Dodajmo i kako je jučer, 5. srpnja na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden 47-godišnji državljanin Turske koji je dan ranije u 16:20 na cesti Plavšinac-Vlaislav upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,05 promila.

U žurnom prekršajnom postupku vozač je kažnjen novčanom kaznom od 679,64 eura te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole u trajanju mjesec dana.

Slušaj uživo
zatvori