Subota, 5. listopada 2024.

ZA NAJBOLJI TULUM Imamo dobitnika EvaTeo napuhanca!

Djeca danas previše vremena provode kod kuće, za računalima, tabletima i pametnim telefonima u rukama.

Ako želite svoje dijete potaknuti na drugačiju vrstu igre koja će ga pokrenuti, s kojom će razviti motoričke sposobnosti i ravnotežu, tu su za vas EvaTeo napuhanci jer oduševljenje i zabava njihova je specijalnost. Ovaj, danas nepogrešiv vid zabave pokrenuo je Koprivničanac Alen Brunec zajedno sa suprugom Ivanom ove godine u travnju mjesecu i od tada, kaže, konstantno rade na poboljšavanju svojih usluga, prate želje svojih klijenata i trude se biti jedinstveni. Osim najma napuhanaca, EvaTeo se ponosi svojim raznolikim izborom ostalih rekvizita za zabavu, primjerice u ponudi je dostupna i kino projekcija, ps5, beerpong i drugo. Mogućnosti su velike i sve je stvar dogovora, naglašava Alen koji svakodnevno uživa s djecom jer, kako kaže, djeca su nakon svega sretna, a njihov osmijeh njima je poticaj da u budućnosti budu još i bolji. Dostupni su od 0 do 24 sata, a cilj im je raditi povoljno i kvalitetno na obostrano zadovoljstvo.

– Vaše zadovoljstvo je ono što nas pokreće. Stoga se trudimo ispuniti sve vaše želje i osigurati da svaki događaj bude nezaboravan – naglašava Alen i pritom poziva sve da posjete njihovu Facebook stranicu ‘EvaTeo-Zona zabave-najam napuhanaca’ kako bi vidjeli njihovu ponudu i rezervirali svoje napuhance već danas.

Za sve dodatne informacije i rezervacije kontaktirati ih možete putem e-maila: [email protected] ili nazvati na broj: 099/ 808-7601.

S obzirom da prvi u Koprivnici imaju vodeni combo napuhanac s bazenom, ovim su putem i u suradnji s Drava.info portalom, odlučili nagraditi nekoga upravo ovim napuhancem i to s dva dana besplatnog najma po dogovoru. Napuhanac je veliki 9x4x4 metara, ima veliki zatvoren prostor s krovom za igru i veliki tobogan sa spustom u bazen pa je tako zabava zagarantirana.


Dobitnica poklona je (izabrano putem aplikacije Facebook Comment Picker):

 

Čestitamo!

Sretnu dobitnicu molimo da nazove vlasnika Alena na broj mobitela 099/ 808-7601 kako bi dogovorili sve detalje oko preuzimanja nagrade.

inflatable movie screen inflatable projector screen inflatable projector screen for outside inflatable screen inflatable movie screen outdoor blow up screen for outdoor movies blow up movie screen outdoor outdoors inflatable movie projector screen

Slušaj uživo
zatvori