Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

DANI OPĆINE PETERANEC Počinje proslava, pripremljen je bogat program

Posjetitelji će u Peterancu moći uživati u zvukovima tambura, zboraša i plesnih koreografija.

Općina Peteranec pripremila je bogat trodnevni program za sve posjetitelje u sklopu  proslave Dana općine.

Posjetitelji će moći uživati u kulturno-umjetničkoj večeri, koncertima, misnom slavlju i ostalim aktivnostima i atrakcijama za sve generacijske skupine, a sve počinje u danas, 27. lipnja, u 20 sati u šatoru na parkiralištu iza zgrade Kapetanije u Peterancu gdje će na kulturno-umjetničkoj večeri nastupiti Vokalni sastav OLALA, Tamburaški orkestar Krešo Lukačić, Folklorni ansambl Koprivnica i Tamburaški sastav Scandall.

Program se nastavlja u petak, 28. lipnja, na istom mjestu, a posjetitelji će se moći dobro rasplesati uz Zodiac band koji počinje sa svirkom u 20:30 sati.

Nedjelja, 29. lipnja, predviđena je za svetu misu povodom blagdana svetih Petra i Pavla u Župnoj crkvi u Peterancu s početkom u 11 sati, a nakon toga slijedi cjelodnevno druženje uz proštenje i aktivnosti na prostoru iza i ispred Kapetanije, te će za najmlađe posjetitelje biti pripremljeni vrtuljci i po prvi puta bubble football.

Posjetitelje navečer s početkom u 20 sati očekuje koncert DJ Gerasa i Aquarius banda, u šatoru na parkiralištu iza zgrade Kapetanije u Peterancu, priopćeno je na društvenim stranicama Općine Peteranec.

Izvor: Općina Peteranec (Facebook)
Slušaj uživo
zatvori