Subota, 27. srpnja 2024.

STRAŠNO Na tribinama u Herešinu buknuo požar

Županijski nogomet je završio, igrači odmaraju nakon završene uspješne sezone, a djeca i mladež svoje slobodno vrijeme provode na igralištima.

– Drago nam je što se mladi bave sportom na zraku, a ne provode mnogo vremena zatvoreni u sobama pred ekranima raznih elektronskih uređaja. Ovim putem bih htio skrenuti pažnju na neodgovorne pojedince koji su jučer u popodnevnim satima svojim ponašanjem – namjerno ili nenamjerno, izazvali požar na tribinama iznad svlačionica našeg igrališta koji je na vrijeme primijećen i spriječen od strane braće Celiščak dok se slučajno ne proširi i ne zahvati drvenu konstrukciju krovišta društvenog doma – stoji na Facebook stranici Nogometnog kluba Omladinac iz Herešina.

Na svu sreću požar je na vrijeme primijećen i spriječen pa se nije proširio na drvenu konstrukciju krovišta društvenog doma.

– Ovog puta nije bilo veće materijalne štete, ali za ubuduće molim neodgovorne pojedince, pogotovo mlađe uzraste da se odgovorno ponašaju prema zajedničkoj imovini. Ljudi iz kluba koji se brinu za terene i imovinu na čelu sa predsjednikom kluba i predsjednikom Mjesnog odbora Herešin odvajaju svoje slobodno vrijeme da bi doprinijeli što više za našu zajednicu te da bi naša djeca imala i dalje što ljepši prostor za igru i druženje – napisali su.

zatvori