Četvrtak, 3. listopada 2024.

Na jezeru Čingi Lingi u Molvama održan tradicionalni kup Petrovo

Tradicionalni kup Petrovo u organizaciji ŠRK-a Bistra iz Repaša u disciplini lov ribe udicom na plovak održano je na jezeru Čingli Lingi.

U sektoru A prvo mjesto zauzela je Barica Patačko iz ŠRK Picok Đurđevac sa 2158 grama ulovljene ribe, drugo mjesta pripalo je Siniši Patačko iz ŠRK Bistra Repaš sa 1402 grama ulovljene ribe dok je treće mjesto pripalo Krunoslavu Blažek iz ŠRK Podravka Koprivnica sa ulovljenih 1248 grama ribe.

Josip Pregiban iz ŠRK Bistra Repaš sa 1044 grama ulovljene ribe bio je najbolji u sektoru B, drugo mjesto pripalo je Vedranu Blažeku iz ŠRK Podravka Koprivnica, a treće mjesto osvojio je Igor Petrović iz ŠRK Drava Novo Virje.

U sektoru C najviše ulovljene ribe odnosno 2788 grama imao je Krešimir Kadija iz ŠRK Đelekovec  čime je zauzeo i prvo mjesto u sektoru, drugi u sektoru je bio Tomislav Kožar iz ŠRK Štuka Ferdinandovac sa 1727 grama ulovljene ribe dok se na treće mjesto popeo Zoran Benotić iz ŠRK Drava Hlebine sa 1690 grama ulovljene ribe.

Nakon tri i pol sata natjecanja u ekipnom poretku prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Bistra Repaš u sastavu Siniša Patačko, Josip Pregiban i Darijan Patačko sa osvojenih 8 negativnih bodova.

Drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Drava Novo Virje u sastavu Bolto Dorenec, Igor Petrović i Mario Sabolić sa osvojenih 13 negativnih bodova dok je treće mjesto pripalo ekipi ŠRK Podravka Koprivnica u sastavu Krunoslav Blažek, Vedran Blažek i Tihomir Kovačić sa osvojenih 15 negativnih bodova., priopćeno je iz Športsko-ribolovnog kluba Repaš.

Izvor: Općina Molve (Facebook)
Izvor: Općina Molve (Facebook)
Izvor: Općina Molve (Facebook)
Slušaj uživo
zatvori