Nedjelja, 29. rujna 2024.

Općina Podravske Sesvete nastavlja s projektom ZAŽELI – Brižne ruke podravske

Ukupna vrijednost projekta ZAŽELI – Brižne ruke podravske iznosi 1,8 milijuna eura, a partneri u provođenju projekta su općine Molve, Ferdinandovac, Novo Virje te prijavitelj projekta Općina Kalinovac.

Projektom će se pružiti potpora i podrška starijim osobama i osobama s invaliditetom, a na potpisivanju su sudjelovali općinski načelnik Mladen Sitek i koordinatorica projekta za područje Općine Podravske Sesvete Ines Gurković.

Uime Općine Podravske Sesvete ugovore je s pet gerontodomaćica potpisao općinski načelnik Mladen Sitek koji ih je pozdravio te im zaželio dobru suradnju s korisnicima i svim drugim sudionicima na projektu.

Načelnik je također izrazio zadovoljstvo što je počela realizacija projekta koji će starijim i nemoćnim osobama osigurali brigu na značajnije duže vrijeme.

Gerontodomaćice će skrbiti o 30-ak korisnika, njihovih sumještana starije dobi kojima je pomoć i više nego potrebna, a ugovor se sklapa na određeno vrijeme u trajanju od 33 mjeseca dok gerontodomaćice započinju s radom 01. srpnja 2024. godine, priopćeno je na službenim stranicama Općine Podravske Sesvete.

Izvor: Općina Podravske Sesvete
Slušaj uživo
zatvori