Ponedjeljak, 29. srpnja 2024.

FOTO Humanitarni koncert Noć pod zvijezdama za Udrugu Mali princ oduševio publiku

U suradnji s Udrugom Mali princ u sklopu turističko-ugostiteljskog kompleksa Japin breg nedaleko Čepelovca organiziran je humanitarni koncert Noć pod zvijezdama.

Ovaj poseban događaj u cijelosti je bio posvećena podršci i pomoći osobama s intelektualnim teškoćama.

– Kroz glazbu, zajedništvo i radost želimo podići svijest o važnosti inkluzije i podrške našim sugrađanima kojima je pomoć potrebna. Prisustvovanje na ovom događaju nije samo podrška Udruzi Mali Princ, već znak solidarnosti i ljubavi prema onima kojima je to najpotrebnije. Vjerujem da smo ovim druženjem osobama s intelektualnim poteškoćama pružili priliku za malo sretniji i kvalitetniji život – rekla je uime organizatora Eva Šola iz Japinog brega.

Događaj je popratio i gradonačelnik Hrvoje Janči, koji je čestitao organizatorima na ovom humanitarnom događanju koji svojim sadržajem i plemenitom nakanom obogaćuje zajednicu i zahvalio svima koji podržavaju rad Udruge Mali princ.

Riječi zahvale organizatorima i sudionicima uputila je i Kristinka Štefan, predsjednica Udruge Mali princ iz Đurđevca, zadovoljna što su u istom danu održane dvije humanitarne manifestacije usmjerene prema Malom princu. Bila je to Virovska biciklijada, a potom i Noć pod zvijezdama.

Koncertni program humanitarnog karaktera obogatile su svojim nastupom grupe The Fusion, Akustični duo Oliver i Mario te Patricija Špoljarić, kojima su se plesom pridružili i članovi Malog princa i stanari Kuće podrške.

zatvori