Nedjelja, 29. rujna 2024.

Ususret 14. Memorijalnom turniru “Miškec Husnjak”, Hiržin: Mihael je uvijek bio za akciju i veselje

U Draganovcu, koprivničkom prigradskom naselju, održat će se 14. po redu Memorijalni turnir u malom nogometu “Miškec Husnjak”.

Turnir se održava u spomen na prerano preminulog mještanina i dobrog prijatelja Mihaela Husnjaka.

U povodu toga kontaktirali smo njegovog prijatelja Zlatka Hiržina koji se je prisjetio dana kada je Mihael još uvijek bio među nama.

– Teško je izdvojiti jedan trenutak, ima ih toliko puno. Sjećam se vatrogasnog turnira u Đurđevcu, dogovor je bio koja ekipa se plasira na državno treba napraviti najluđu proslavu. Mihael se tako skinuo u bokserice i skočio u lokvu vode – prisjeća se kroz smijeh te dodaje:

– Sjećam se i nogometnog turnira u Gorici. Također, dogovor je bio ako pobijedimo da ćemo on i ja otvoriti prvi ples na proslavi. Uvijek je bio za akciju i veselje – ističe Zlatko.

Kako se prijavit?

Pisali smo kako će se prijave za turnir primati od 10 do 11 sati, a kotizacija po ekipi iznosi 30 eura u koju je uračunat i ručak.

Podsjetimo, nagrada za prvo mjesto je odojak, drugoplasirana ekipa osvaja dva sanduka pive, a nagrada za treće mjesto je sanduk pive te su pripremljene nagrade za najboljeg strijelca i golmana.

Uz niske cijene jela i pića organiziran je i besplatan napuhanac za najmlađe posjetitelje.

Izvor: VMO Draganovec
Slušaj uživo
zatvori