Srijeda, 2. listopada 2024.

Tradicionalna Virovska biciklijada održat će se u subotu, 22. lipnja u spomen na Ivana Levačića

Virovska biciklijada imat će i humanitarni karakter, skupljat će se dobrovoljni prilozi za udrugu Mali princ.

Peta po redu Virovska biciklijada po prvi puta će se održati kao memorijal u spomen na Ivana Levačića (1931.-2023.), jednog od najboljih hrvatskih biciklista koji je rođeni Virovec i počasni građanin Općine Virje.

Osim toga, ovogodišnja Virovska biciklijada imat će i humanitarni karakter jer će se skupljati dobrovoljni prilozi za udrugu Mali princ koja okuplja roditelje djece i osoba s invaliditetom, a sponzori ovogodišnje Virovske biciklijade su tvrtke GT Jura i Pro-Ping telekom.

Organizatori biciklijade su Općina Virje i Turistička zajednica područja Središnja Podravina koji su za sve sudionike pripremili majicu i okrijepu.

Početak biciklijade predviđen je za 9:30 sati iz ulice Đure Sudete, a ruta ukupne duljine 32 kilometra vodi prema Molvama i Gabajevoj Gredi gdje će biti stajalište na izletištu Grofova hiža uz mogućnost osvježenja.

Vožnja će se zatim nastaviti preko Hlebina, Delova i Novigrada Podravskog do streljane Lovačke udruge u Virju gdje će svi sudionici družiti i uživati u lovačkom gulašu.

Izvor: Općina Virje
Izvor: Općina Virje
Izvor: Općina Virje

 

Slušaj uživo
zatvori