Srijeda, 2. listopada 2024.

FOTO Asfalt u Nazorovoj uništen, Mažuranićeva pokrpana kamenjem iz kojeg raste korov

Koprivnica je posljednjih nekoliko mjeseci veliko gradilište, ulice su raskopane, zakrpane, neke u potpunosti obnovljene.

Na dvije je posebno upozorila SDP-ova vijećnica Ksenija Kraljic Babić, a riječ je o Ulici Vladimira Nazora i Ulici Ivana Mažuranića.

– Stanari Nazorove pitaju se kad će se u potpunosti napraviti sanacija asfalta s obzirom na to da je postojeći napravljen 1972. godine i već je jako derutan, a projektom Aglomeracija Koprivnica još više je uništen. Nemaju čak ni rubnjake što im dodatno otežava prohodnost u ulici – upitala je Kraljic Babić.

Isto tako, istaknula je da stanovnici Mažuranićeve pitaju kad će se sanirati pješačko-biciklistička staza koja je pokrpana kamenjem iz kojeg već rastu trava i korov.

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić podsjetio je da su obje ulice bile u obuhvatu projekta Aglomeracije.

– Što se tiče Mažuranićeve, ona ovih dana može očekivati asfaltiranje, jer ako smo riješili veliku većinu ostalih ulica i nogostupa riješit ćemo i taj. Vladimira Nazora je u pripremi za renoviranje iako se stručne službe pitaju odakle podatak da je zadnje asfaltirana 1972. godine, a li vaše pitanje je dobro i treba dodatna obnova – zaključio je Jakšić.

Snimio Tomislav Matijašić.
Snimio Tomislav Matijašić.
Snimio Tomislav Matijašić.
Snimio Tomislav Matijašić.
Slušaj uživo
zatvori