Srijeda, 2. listopada 2024.

[DARIVANJE] Imamo dobitnike ulaznica za festival metal glazbe u organizaciji youtubera Dalibora Trojaka

Popularni koprivnički youtuber i autor podcasta Dalibor Trojak Show, Dalibor Trojak, ove subote organizira treći po redu glazbeni festival ‘Dalibor Trojak Show Metal Fest’.

Glazbeni festival dosad se održavao u prostorima Udruge FUNK u Koprivnici, a ove godine održat će se na adresi Rečko Polje 1 u Koprivnici. Ovaj nadasve jedinstven festival uveličat će bendovi Archaic iz Budimpešte, domaći Expirium, Emberum iz Zagreba, Häxänking iz Varaždina te novi koprivnički metal bend koji je osnovao sam organizator festivala, Krvavi Kocen.

Spomenimo i kako su pentagram, jarac i 666 glavni vizualni identiteti festivala koji je u lokalnim medijima odjeknuo bombastično, a paralelno s time postao je i tradicija po kojoj je ovaj festival prepoznat.

Festival počinje u 18 sati kada će se moći pogledati prva utakmica Hrvatske na ovom Europskom prvenstvu između Španjolske, a kako kaže organizator, svirka počinje u 20 sati.

Karte se još danas mogu kupiti u KKC Pixel po cijeni od 15 eura. Na dan festivala do 21 sat karta će koštati 20 eura, a poslije 21 sat 25 eura. U najavi su i majice koje se mogu kupiti za 15 eura kao i knjiga organizatora Dalibora ‘U 5h ujutro’ po cijeni od 20 eura.


U suradnji s organizatorom, Drava.info portal dijeli pet puta po dvije ulaznice.

Evo tko su dobitnici:

Čestitamo!

Karte se podižu s osobnom iskaznicom na ulazu na dan festivala.

Slušaj uživo
zatvori