Utorak, 1. listopada 2024.

Prva seniorska momčad Koprivnice pobjedom završila ovogodišnju ligu, a na turniru u Čakovcu Barbara Belčić osvojila drugo mjesto

Ovogodišnju ligu prva seniorska momčad Teniskog kluba Koprivnica završava s pobjedom, a svoj potencijal na turniru u Čakovcu pokazali su Fran Bodalec, Vito Trešćec i Barbara Belčić koja je osvojila srebrnu medalju.

Prva seniorska momčad Teniskog kluba Koprivnica, pobjedom u sedmom kolu, okončala je  ovogodišnje natjecanje u 1. hrvatskoj teniskoj ligi za seniore. Tenisači Koprivnice gostovali su u Zagrebu protiv ekipe TK Tweener i uvjerljivo pobijedili rezultatom 6/1, čime je osvojeno četvrto mjesto u kategoriji osam momčadi prve lige.

Kako saznajemo iz kluba, pobjede su u ovom susretu ostvarili Tino Kovačić, Hrvoje Šifkorn, Tedi Femec i  Denis Boršćak u pojedinačnim susretima, te parovi Dautanec, Šifkorn H. i Tucaković, Živko.

Izvor: Teniski klub Koprivnica 

Na turniru iz kalendara HTS-a za djecu do 12 godina koji je održan prošlog vikenda, nastupila su tri člana koprivničkog kluba. Barbara Belčić u kategoriji djevojčice, te Fran Bodalec i Vito Trešćec u kategoriji dječaka.

Barbara se svojom odličnom igrom uspjela plasirati u finale.

– Bez obzira na to što je u istom poražena od Viktorije Šantić iz Zagreba, Barbari je ovo prvo finale u kategoriji do 12 godina i tek je zakoračila kao ulazno godište te joj želimo svu sreću – poručili su iz kluba.

Vito i Fran se nisu uspjeli plasirati u glavni dio turnira, ali su odigrali odličan bonus turnir. Vito je svoj nastup završio u finalu, a Fran u polufinalu.

Izvor: Teniski klub Koprivnica

Čestitke svima!

Tekst pripremila: Leona Barešić

Slušaj uživo
zatvori