Nedjelja, 29. rujna 2024.

FOTO Badmintonaši Koprivnice organizirali rekreativni turnir, evo kako je bilo

U organizaciji Badmintonskog kluba Koprivnica, u dvorani Vinko Zember održan je rekreativni turnir Koprivnica Open.

Nastupilo je 33 badmintonaša koji su se natjecali u pet kategorija. Napredni rekreativci i natjecatelji natjecali su se u kategoriji MSA, a ostali rekreativci u kategoriji MSB.

– Žene su se natjecale u jednoj pojedinačnoj kategoriji WS, a održana je jedna kategorija za muške parove te zasebna kategorija mješovitih parova – poručili iz kluba.

Izvor: Badmintonski klub Koprivnica

Iako je natjecateljski aspekt turnira bio iza rekreativnog, treba istaknuti pobjednike.

– U MSA kategoriji pobjedu je odnio naš junior Miroslav Bajrić ispred klupskog sparing-partnera Filipa Kosa i našeg najtrofejnijeg veterana Marjana Vugrinca. U MSB kategoriji pobijedio je Tomislav Sović iz Varaždina plasiravši se ispred naših dečki, Artura Samardžića i Martina Kolarića. Pobjednica ženske konkurencije bila je Ines Lončar iz Varaždina, ispred naše Hane Kos i Hane Mlinarić iz Zagreba – rekli su iz kluba.

Izvor: Badmintonski klub Koprivnica

Dodajmo kako je u parskoj konkurenciji pobijedio mješoviti par Janja Blažek i Marjan Vugrinec ispred Miroslava Bajrića i Filipa Kosa, a trećeplasirani su bili Saša Čale i Marko Njegovec iz Bjelovara.

Dok u konkurenciji mješovitih parova pobjedu su odnijeli Hana i Filip Kos, drugo mjesto zauzeli su Varaždinci Ines Lončar i Tomislav Sović, a treće Sonja Delimar i Miroslav Samardžić.

 

Slušaj uživo
zatvori