Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

Nestrpljivi stanovnici pitaju: Kad će asfaltiranje raskopanih pješačkih staza?! Imamo odgovor Grada

Građani Koprivnice već duže vrijeme primaju apele za “još malo strpljenja”, no čini se kako im je mjerica polako puna.

Riječ je ovoga puta o raskopanim pješačkim stazama na Trgu mladosti uslijed projekta aglomeracije, kroz koji je u našem kraju provedeno postavljanje kilometara novih vodovodnih i kanalizacijskih cijevi.

Čitateljica Drave.info nazvala nas je i požalila na stanje u središtu Koprivnice i iskopima koji mjesecima stoje nedirnuti te zatražila da upit pošaljemo nadležnima.

– Valjda se do sad sve slegnulo, pa napokon mogu staviti asfalt – konstatirala je, prisjećajući se apela za strpljenje iz Gradske uprave kako će asfaltiranje biti moguće tek nakon što se zemlja i šljunak dovoljno slegnu, kako sve ne bi propalo.

Kako su nam pojasnili iz Ureda za komunalno uređenje, kompletni radovi u sklopu Aglomeracije su obavljeni, a u roku nekoliko tjedana Koming će napraviti stazu u punoj širini, ovisno o vremenskim uvjetima.

– Na red će u idućih mjesec dana doći i ostali dijelovi grada koji nisu sanirani poput Hebrangove, Mosne, Gažija i kod HAK-a, a većinu toga će sanirati Koming, doznali smo u Gradskoj upravi.

Pripremili Bojan Horvat i Goran Generalić.

Foto: čitateljica
Foto: čitateljica
Slušaj uživo
zatvori