Ponedjeljak, 29. srpnja 2024.

FOTO Osnovna škola Đurđevac slavi rođendan, održana i izložba pod nazivom ‘Škola nekad’

Osnovna škola Đurđevac obilježila je Dan škole priredbom u sportskoj dvorani.

Učenici i učitelji pripremili su raznovrsni kulturno-umjetnički program na kojem su učenici pokazati svoja umijeća i kreativnost. Najboljim učenicima na natjecanjima i njihovim mentorima uručena su zahvalnice i prigodne nagrade, a ravnatelj škole Danijel Domišljanović uručio je i zahvalnice vanjskim suradnicima koji su tijekom ove godine pomogli u ostvarivanju plana i programa rada škole.

U sklopu priredbe, đurđevački slikar Pero Topljak Petrina školi je poklonio svoje dvije slike koje će krasiti prostor škole, a ravnatelj Domišljanović mu je u znak zahvalnosti poklonio njegove uokvirene ocijene iz osnovnoškolskih dana, koji su bili prije više od 60 godina.

U sklopu proslave Dana škole u vanjskom dijelu hodnika sportske dvorane otvorena je izložba pod nazivom “Škola nekad” koju je osmislila učiteljica Maja Šalamon Nemet uz pomoć učiteljice Davorke Hrženjak i ostalih djelatnika škole.

Izložba je vezana uz 60. godišnjicu školske zgrade i prikazuje nastavna sredstva i pomagala koja su se nekad koristila u izvođenju nastave.

Tekst: Silvija Zidar

zatvori