Nedjelja, 29. rujna 2024.

[DARIVANJE] Ovog ljeta u Pixelu i Nautilusu gaming turniri, live svirke i koncerti, veliki PUB Quiz i mnoštvo drugih zanimljivosti, znamo kome idu poklon bonovi

KKC Pixel svoju priču piše već 11 godina, a od ove godine širi svoju ponudu i na prostor noćnog kluba Nautilus.

Svojim redovnim radom i programima ekipa Kulturno-kreativnog centra ponudit će spoj zabavnih dnevnih druženja i ugodnih večernjih izlazaka. Ovog ljeta na Trgu mladosti očekuju vas odlični gaming turniri, razne live akustične svirke i koncerti, veliki PUB Quiz, organizirano gledanje europskog prvenstva, večernje slušaone uz koktele i još mnogo programa koji će ljeto učiniti zanimljivijim. Sve informacije o programima možete pratiti na njihovim društvenim mrežama:

FB Pixel
IG Pixel
FB Nautilus
IG Nautilus

Već posljednji tjedan u svibnju donosi veliki izbor programa.

U srijedu (29.05.)
Ususret neradnom danu, na terasi Pixela održat će se live svirka čak dva benda – Peter Piek & Eine.

U četvrtak (30.05.)
Na programu Sluškanje i Druškanje gleda live koncert Eminema povodom 24 godine izlaska njegovog drugog albuma “The Marshall Mathers LP” koji je u jako kratkom periodu probio sve granice prodaje.

U petak (31.05.)
Vikend je predviđen za otpuštanje kočnica i kreće ovog petka već u od 14 sati s After Work partijem u Pixelu, a završava uz DJ slušaonu domaćih i stranih hitova.

U subotu (1.06.)
Je party na dva plesna podija, Pixelom žari i pali mladi dinamični duo Trinidad i Tobago, koji svojom karizmom i umiksavanjem House & Techno pjesama pokreću plesnu groznicu, dok od 22 sata u Nautilusu kreće prava rock poslastica pod nazivom “The Rock Show” – plesnjak za sve generacije i ljubitelje rock glazbe.

Tjedan završava s PRVIM SLUŽBENIM TEKKEN 8 turnirom (u Koprivnici) koji je organiziran u suradnji s velikom ZTS (Zagreb Tekken Showdown) ekipom, te uz pomoć odličnih partnera i sponzora.

Sva pravila i informacije vezane uz turnir možete pronaći na društvenim mrežama, a prijave su moguće na linku zaključno do subote (01.06) u 21 sat. Za najspretnije su osigurane i vrijedne nagrade, a iz organizacije saznajemo da postoje i posebne nagrade za navijače! Turnir počinje u nedjelju 02.06. od 12 sati.


KKC Pixel daruje troje čitatelja s konzumacijskim bonovima od 15 eura za subotnji The Rock Show u Nautilusu. Dobitnici su Zi Zi, Helena Pin i Hel Ena, a upute smo vam poslali u inbox.

Slušaj uživo
zatvori